Advertising

Home Repülős, Helikopteres és Űrhajós játékok Szuperhősös játékok Lányos játékok Rajzfilmes játékok Rajzfilmek

Ahol az üzlet háború!

háborús játék, Sci-fi játék, lövöldözős játék, akció játék, online játék

The idea of ​​becoming game of Miles Kilo, who Eurocorp Syndicate sales representative sample. With it a cruel and ruthless, you can start an action filled adventure in this new world.

The idea of ​​becoming game of Miles Kilo, who Eurocorp Syndicate sales representative sample. With it a cruel and ruthless, you can start an action filled adventure in this new world.A Syndicate 2012 februárjában jelent meg és az azonos című 1993-as játék átdolgozása, ami a közeljövőben játszódik és egy izgalmas lövöldözős, háborús játék.
2069-ben járunk, ahol a világ a maihoz képest teljesen megváltozott. Már nem a politikusok irányítanak, legalábbis a fejlett világban, hanem szindikátusok, amik mögött multicégek állnak. Új alapokra helyezték a felhasználók és az elektronikus világ kölcsönhatását. Alkalmatosság nélkül lehet az információkhoz hozzáférni, a technológiát irányítani, az ember idegrendszerébe épített implantátum segítségével. Özönlenek az emberek, hogy megkaphassák ezt az implantátumot, amivel megkaphatnak mindent, amire csak vágynak és a szindikátus kínál: otthont, egészségügyi ellátást, bankszolgáltatást, védelmet, tanítást, pihenést és munkát. Valójában ez már egy életforma, olyan sokrétű a szolgáltatás. Ennek a felhőtlennek tűnő életnek viszont ára van. A szolgáltatást nyújtó cégek, az ember életének szinte minden pillanatáról tudnak és még a szokásait is tudják befolyásolni. Az önálló országoknak leáldozott, az üzlet már háború. A szindikátusok mindent megtesznek, hogy uralják a piacot. Ennek a háborúnak a katonái a szindikátusok ügynökei, akik biológiailag átalakítottak, chipeket kaptak. Képesek az virtuális világban bárhova eljutni, képesek hatást gyakorolni az ellenfelekre, megváltoztatják a fegyverzetüket és a miliőjüket. Saját maguk a tökéletes fegyver.
A játékban Miles Kilo bőrébe bújhatunk, aki az Eurocorp szindikátus üzletkötő mintapéldánya. Vele egy kegyetlen és kíméletlen, akcióban gazdag kalandra indulhatunk ebben az új világban.
A DART6 idegrendszeri chip segítségével könnyedén és azonnal rákapcsolódhatunk a virtuális világra. Az idő folyamát lassíthatjuk, a falakon könnyedén átláthatunk.
Soha nem látott jövőbeli fegyverek, testpáncél, és rengeteg módosítható, fejleszthető eszköz áll a rendelkezésünkre, hogy a vetélytársakat megsemmisítsük. A legyőzöttektől elvett technológiák a megbízód és a saját fejlődésünket segíti elő.
Richard Morgan-nek köszönhetjük ezt az igazán magas színvonalúan kidolgozott 2069-es világot.

hirdetés


képek

The idea of ​​becoming game of Miles Kilo, who Eurocorp Syndicate sales representative sample. With it a cruel and ruthless, you can start an action filled adventure in this new world.The idea of ​​becoming game of Miles Kilo, who Eurocorp Syndicate sales representative sample. With it a cruel and ruthless, you can start an action filled adventure in this new world.The idea of ​​becoming game of Miles Kilo, who Eurocorp Syndicate sales representative sample. With it a cruel and ruthless, you can start an action filled adventure in this new world.The idea of ​​becoming game of Miles Kilo, who Eurocorp Syndicate sales representative sample. With it a cruel and ruthless, you can start an action filled adventure in this new world.The idea of ​​becoming game of Miles Kilo, who Eurocorp Syndicate sales representative sample. With it a cruel and ruthless, you can start an action filled adventure in this new world.